Content Manager Assistant for PlayStation®

PlayStation® sisällönhallinta-apu on tietokonesovellus, jonka avulla voi siirtää tietoja PlayStation®Vita- tai PlayStation®TV -järjestelmän* ja tietokoneen välillä. Kun asennat sovelluksen tietokoneeseen, voit esimerkiksi kopioida sisältöä tietokoneesta PS Vita -järjestelmääsi / PS TV -järjestelmääsi ja varmuuskopioida tietoja PS Vita -järjestelmästä / PS TV -järjestelmästä tietokoneeseen.

*PlayStation®TV myydään nimellä PlayStation®Vita TV joissakin maissa ja joillakin alueilla. Molemmannimisiin järjestelmiin viitataan tällä verkkosivustolla nimellä "PS TV".

Lataa uusin versio (Windows)

Microsoft Windows XP - ja Windows Vista -käyttäjät

Lataa Mac OS -versio osoittamalla tätä.

Tärkeimmät ominaisuudet

Tallennettujen tietojen ja sovellustietojen (pelitiedot) varmuuskopiointi

Voit varmuuskopioida pelien tallennetut tiedot PS Vita -järjestelmääsi / PS TV -järjestelmääsi ja PlayStation® Store -kaupasta ostettujen pelien sovellustiedot (pelitiedot) tietokoneeseesi.

Musiikki-, kuva- ja videotiedostojen kopiointi

Voit tuoda näyttöön tietokoneeseesi tallennettujen musiikki-, kuva- ja videotiedostojen luetteloita ja siirtää tiedostot PS Vita -järjestelmääsi / PS TV -järjestelmääsi. Voit myös siirtää musiikki-, kuva- ja videotiedostoja vastakkaiseen suuntaan.

Järjestelmätiedostojen varmuuskopiointi

Voit tehdä varmuuskopioita PS Vita -muistikortille tai tietokoneesi järjestelmämuistiin tallennetuista järjestelmätiedostoista.

PS Vita -järjestelmän järjestelmäpäivityksen tekeminen

Jos Wi-Fi-tukiasemaa ei ole käytettävissä, voit tehdä PS Vita -järjestelmän järjestelmäpäivityksen käyttämällä tietokonetta, joka voi muodostaa yhteyden Internetiin.

Yksityiskohtaiset kunkin toiminnon käyttöohjeet ja tietoja muista toiminnoista on kunkin järjestelmän Käyttöoppaassa.

Asentaminen ja asennuksen poistaminen

Asentaminen

Lataa asennustiedosto täältä ja tallenna tiedosto työpöydällesi tai sopivaan kansioon. Kun ladattu tiedosto käynnistyy, PlayStation® sisällönhallinta-apu -ohjelman asennusnäyttö tulee näkyviin. Asenna ohjelma toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

 • Asennuksen aikana näyttöön saattaa tulla valintaikkunoita, joissa sinua pyydetään lataamaan komponentteja (lisäohjelmistoja), joita tarvitaan PlayStation® sisällönhallinta-apu -ohjelman toimintaan. Lataa tässä tapauksessa komponentit näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.
 • Kun asennus on valmis, sanoma tietokannan luomisesta PS Vita -järjestelmää / PS TV -järjestelmää varten tulee näkyviin, kun ensimmäisen kerran käynnistät Content Manager Assistant for PlayStation® (PlayStation® sisällönhallinta-apu) -toiminnon.
 • Jos asennuksen valmistuttua näyttöön tulee alla olevan kaltainen valintaikkuna, sulje valintaikkuna napsauttamalla sen oikeassa yläkulmassa olevaa [×]-symbolia.

  Automaattinen toisto -valintaikkuna

Asennuksen poistaminen

Valitse Windows-ohjauspaneelista "Ohjelmat ja toiminnot" ja poista alla kuvattu ohjelma.

 • PlayStation(R) sisällönhallinta-apu

Kansioiden ja kohteiden nimet saattavat vaihdella käyttämäsi käyttöjärjestelmän mukaan.

Käyttöympäristö

PS Vita -järjestelmä / PS TV -järjestelmä

 • Järjestelmän ohjelmistoversio 1.60 tai uudempi

Tietokone, jossa on Microsoft Windows -käyttöjärjestelmä

 • Jokin seuraavista käyttöjärjestelmistä:
  - Windows 7 Service Pack 1 (32- tai 64-bittinen versio) tai uudempi
  - Windows 8.1 (32- tai 64-bittinen versio)
  - Windows 10 (32- tai 64-bittinen versio)
 • 1 GHz tai nopeampi suoritin
 • Vähintään 150 Mt vapaata tilaa kiintolevyllä
 • Vähintään 512 Mt RAM-muistia
 • Internet Explorer 7.0 tai uudempi
 • Media Feature Pack (Windows 7 N, Windows 7 KN,Windows 8 N Edition ja Windows 8 KN Edition) (asennettava asennusnäytössä näkyvästä URL-osoitteesta)
 • USB 2.0 -yhteensopiva portti ja USB-kaapeli*1 tai yhteys kotiverkkoon*2 (käytetään yhteyden muodostukseen PS Vita -järjestelmään / PS TV -järjestelmään)
  *1 PS TV -järjestelmää ei voi liittää USB-kaapelilla.
  *2 Yhteyden muodostus PS Vita -järjestelmään / PS TV -järjestelmään Wi-Fi-ratkaisun avulla edellyttää Wi-Fi-tukiasemaa.
 • Internet-yhteys

Toimintoja ei taata mukautetuissa tietokoneissa.

Tukitiedot

Jos sinulla on PlayStation® sisällönhallinta-apu -ohjelmaa koskevia kysymyksiä, katso tämän sivuston Tuki-osaa.

 • " PlayStation-perhemerkki" ja "PlayStation" ovat Sony Interactive Entertainment Inc.:in rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä.
 • Muiden järjestelmien ja tuotteiden nimet ovat yleisesti vastaavien kehittäjiensä ja valmistajiensa rekisteröityjä tavaramerkkejä ja tavaramerkkejä.