Content Manager Assistant for PlayStation®

Innehållshanterarassistent för PlayStation® är ett datorprogram som gör det möjligt att överföra data mellan ett PlayStation®Vita-system eller ett PlayStation®TV-system och en dator. Genom att installera programmet på din dator kan du göra saker som att kopiera innehåll från din dator till ditt PS Vita-system/PS TV-system och säkerhetskopiera data från ditt PS Vita-system/PS TV-system till din dator.

*I vissa länder och regioner säljs PlayStation®TV som PlayStation®Vita TV. System med något av dessa namn hänvisas till som "PS TV" på denna webbplats.

Ladda ner senaste versionen (Windows)

Användare med Microsoft Windows XP och Windows Vista

Klicka här för att ladda ner Mac OS-versionen.

Huvudfunktioner

Säkerhetskopiera sparade data och programinformation (spelinformation)

Du kan säkerhetskopiera sparade data för spel som spelats på ditt PS Vita-system/PS TV-system, samt programinformation (spelinformation) för spel som köpts i PlayStation®Store, till din dator.

Kopiera musik-, bild- och videofiler

Du kan visa listor med musik-, bild- och videofiler som finns lagrade på din dator och föra över dem till ditt PS Vita-system/PS TV-system. Du kan även överföra musik-, bild- och videofiler i motsatt riktning.

Säkerhetskopiera systemfiler

Du kan säkerhetskopiera systemfiler som sparats på PS Vita-minneskortet eller på systemminnet till din dator.

Utföra en systemuppdatering av PS Vita-systemet

När en Wi-Fi-åtkomstpunkt saknas kan du utföra en systemuppdatering av PS Vita-systemet med hjälp av en dator som kan ansluta till Internet.

Detaljerade användningsinstruktioner för varje funktion, samt information om andra funktioner, finns i respektive systems Användarhandbok.

Installation och avinstallation

Installation

Ladda ner installationsfilen här och spara filen på skrivbordet eller i en passande mapp. När den nedladdade filen har körts kommer installationsskärmen för Innehållshanterarassistent för PlayStation® att visas. Följ instruktionerna på skärmen för att genomföra installationen.

 • Under installationen kan dialogrutor dyka upp och instruera dig om att ladda ner komponenter (ytterligare programvara) som behövs för att sköta Innehållshanterarassistent för PlayStation®. Följ instruktionerna på skärmen för att ladda ner komponenterna om detta händer.
 • När installationen är utförd visas ett meddelande om att skapa databasen för PS Vita-systemet/PS TV-systemet när du startar Innehållshanterarassistent för PlayStation® för första gången.
 • När installationen är klar och en dialogruta som den som visas nedan dyker upp, ska du klicka på [×] i dialogrutans övre högra hörn för att stänga den.

  Dialogrutan Spela upp automatiskt

Avinstallation

Från Windows kontrollpanelen väljer du "Program och funktioner" och tar bort det program som visas nedan.

 • Innehållshanterarassistent för PlayStation(R)

Mapparnas och objektens namn kan variera beroende på vilken version av OS du använder.

Funktionsmiljö

PS Vita-system/PS TV-system

 • Systemprogramversion 1.60 eller senare

Dator som kör ett Microsoft Windows-operativsystem

 • Ett av följande operativsystem:
  - Windows 7 Service Pack 1 (32- eller 64-bitarsversion) eller senare
  - Windows 8.1 (32- eller 64-bitarsversion)
  - Windows 10 (32- eller 64-bitarsversion)
 • 1 GHz processor eller snabbare
 • Minst 150 MB ledigt hårddiskutrymme
 • Minst 512 MB RAM
 • Internet Explorer 7.0 eller senare
 • Media Feature Pack (för Windows 7 N, Windows 7 KN, Windows 8 N och Windows 8 KN) (måste installeras från den webbadress som visas på installationsskärmen)
 • USB 2.0-kompatibel port och USB-kabel*1, eller en anslutning till ditt hemnätverk*2 (används för anslutning av PS Vita-systemet/PS TV-systemet)
  *1 Ett PS TV-system kan inte anslutas med en USB-kabel.
  *2 En Wi-Fi-åtkomstpunkt krävs för att ansluta ett PS Vita-system/PS TV-system via Wi-Fi.
 • En Internetanslutning

Funktionerna kan inte garanteras på specialbyggda datorer.

Supportinformation

Referera till supportavsnittet på denna webbsida om du har frågor som gäller Innehållshanterarassistent för PlayStation®.

 • " PlayStation-familjemärke" och "PlayStation" är registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Sony Interactive Entertainment Inc.
 • Namnen på alla andra system eller produkter är i allmänhet registrerade varumärken och varumärken som tillhör respektive utvecklare och tillverkare.