Content Manager Assistant for PlayStation®

Content Manager Assistant for PlayStation®

Innehållshanterarassistent för PlayStation® är ett datorprogram som gör det möjligt att överföra data mellan ett PlayStation®Vita-system eller ett PlayStation®TV-system och en dator. Genom att installera programmet på din dator kan du göra saker som att kopiera innehåll från din dator till ditt PS Vita-system/PS TV-system och säkerhetskopiera data från ditt PS Vita-system/PS TV-system till din dator.

*I vissa länder och regioner säljs PlayStation®TV som PlayStation®Vita TV. System med något av dessa namn hänvisas till som "PS TV" på denna webbplats.

Ladda ner senaste versionen (Windows®)

Användare med Microsoft® Windows® XP

Klicka här för att ladda ner Mac OS-versionen.

Huvudfunktioner

Säkerhetskopiera sparade data och programinformation (spelinformation)

Du kan säkerhetskopiera sparade data för spel som spelats på ditt PS Vita-system/PS TV-system, samt programinformation (spelinformation) för spel som köpts i PlayStation®Store, till din dator.

Kopiera musik-, bild- och videofiler

Du kan visa listor med musik-, bild- och videofiler som finns lagrade på din dator och föra över dem till ditt PS Vita-system/PS TV-system. Du kan även överföra musik-, bild- och videofiler i motsatt riktning.

Säkerhetskopiera systemfiler

Du kan säkerhetskopiera systemfiler som sparats på PS Vita-minneskortet eller på systemminnet till din dator.

Utföra en systemuppdatering av PS Vita-systemet

När en Wi-Fi-åtkomstpunkt saknas kan du utföra en systemuppdatering av PS Vita-systemet med hjälp av en dator som kan ansluta till Internet.

Detaljerade användningsinstruktioner för varje funktion, samt information om andra funktioner, finns i respektive systems Användarhandbok.

Installation och avinstallation

Installation

Ladda ner installationsfilen här och spara filen på skrivbordet eller i en passande mapp. När den nedladdade filen har körts kommer installationsskärmen för Innehållshanterarassistent för PlayStation® att visas. Följ instruktionerna på skärmen för att genomföra installationen.

 • Under installationen kan dialogrutor dyka upp och instruera dig om att ladda ner komponenter (ytterligare programvara) som behövs för att sköta Innehållshanterarassistent för PlayStation®. Följ instruktionerna på skärmen för att ladda ner komponenterna om detta händer.
 • När installationen är utförd visas ett meddelande om att skapa databasen för PS Vita-systemet/PS TV-systemet när du startar Innehållshanterarassistent för PlayStation® för första gången.
 • När installationen är klar och en dialogruta som den som visas nedan dyker upp, ska du klicka på [×] i dialogrutans övre högra hörn för att stänga den.

Avinstallation

Från Windows® kontrollpanelen väljer du "Program och funktioner" och tar bort det program som visas nedan.

 • Innehållshanterarassistent för PlayStation(R)

Mapparnas och objektens namn kan variera beroende på vilken version av OS du använder.

Funktionsmiljö

PS Vita-system/PS TV-system

 • Systemprogramversion 1.60 eller senare

Dator som kör ett Microsoft® Windows®-operativsystem

 • Ett av följande operativsystem:
  - Windows Vista® Service Pack 2 eller senare (32- eller 64-bitarsversion)
  - Windows® 7 Service Pack 1 (32- eller 64-bitarsversion) eller senare
  - Windows® 8.1 (32- eller 64-bitarsversion)
  - Windows® 10 (32- eller 64-bitarsversion)
 • 1 GHz processor eller snabbare
 • Minst 150 MB ledigt hårddiskutrymme
 • Minst 512 MB RAM
 • Internet Explorer® 7.0 eller senare
 • Windows Media® Player 11 (för Windows Vista®) (måste installeras från URL-sidan som visas på installationsskärmen)
 • Media Feature Pack (för Windows® 7 N, Windows® 7 KN, Windows® 8 N och Windows® 8 KN) (måste installeras från den webbadress som visas på installationsskärmen)
 • USB 2.0-kompatibel port och USB-kabel*1, eller en anslutning till ditt hemnätverk*2 (används för anslutning av PS Vita-systemet/PS TV-systemet)
  *1 Ett PS TV-system kan inte anslutas med en USB-kabel.
  *2 En Wi-Fi-åtkomstpunkt krävs för att ansluta ett PS Vita-system/PS TV-system via Wi-Fi.
 • En Internetanslutning

Funktionerna kan inte garanteras på specialbyggda datorer.

Supportinformation

Referera till supportavsnittet på denna webbsida om du har frågor som gäller Innehållshanterarassistent för PlayStation®.

 • " PS-familjens logotyp", "PlayStation" och " PS Vita-logotypen" är registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Sony Interactive Entertainment Inc.
 • Microsoft, Internet Explorer, Windows, Windows Vista och Windows Media är registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Microsoft Corporation of the U.S. i USA och andra länder.
 • Namnen på alla andra system eller produkter är i allmänhet registrerade varumärken och varumärken som tillhör respektive utvecklare och tillverkare.